Viatges organitzats a Sabadell

Agents de viatges a Sabadell

A Tajibo Travel comptem amb agents de viatges que t’ajudaran a trobar les vacances dels teus somnis

Agents de viatges a Sabadell

A Tajibo Travel comptem amb agents de viatges a Sabadell que t’ajudaran a trobar el destí dels teus somnis al millor preu. El nostre és un sector amb molta competència, on els preus juguen un paper decisiu, però poques agències paren esment a alguna cosa que per a nosaltres és fonamental: l’atenció al client. De poc o gens servirà que vagis a una agència que t’ofereixi un preu sorprenent per una escapada si després el tracte en persona no és l’adequat o no t’assessoren pràcticament res. Al final, l’experiència que vius i la sensació amb la qual surts d’aquest lloc no és positiva, de tal manera que el preu no sempre és el més important.

Busquem el vol i l’hotel que necessites

Els nostres agents de viatges a Sabadell no només es preocuparan per trobar el vol i l’hotel que més et convingui, sinó que a més et donaran informació clara sobre el lloc, els llocs que pots visitar o les precaucions que has de tenir una vegada arribis allà. Truca’ns o fes la teva reserva a través de la nostra pàgina web i comença a fer la maleta; estem segurs que gaudiràs d’un viatge únic i inigualable.

On et ve de gust anar aquest any? Paraguai, Bolívia, Equador, Colòmbia, Hondures, Nicaragua i el Perú són alguns dels destins en els quals estem especialitzats. A més, també t’oferim vols i hotels exclusius en llocs tan interessants com

Tunis, Grècia, el Marroc, París, Roma o el Salar d’Uyuni, entre altres.

ESTRUCTURA DE LA NOSTRA AGÈNCIA DE VIATGES

Agents de viatges a Sabadell

TAJIBO TRAVEL

  Plaza d'Espanya, 22 – Local 2,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 27 21

Blog

Vols

Som especialistes en vols a Sud-amèrica i la resta de destins internacionals i nacionals.

  • Deixa a les nostres mans tot i et buscarem la tarifa més atractiva.
  • Viatja a qualsevol part del món.