Viatges organitzats a Sabadell

Consells per viatjar sol

Si has de viatjar sol aquest estiu, dóna un cop d’ull als consells que et donem a Tajibo Travel

Consells per viatjar sol

Viatjar sol és una experiència que tota persona ha d’experimentar almenys una vegada a la vida i a Tajibo Travel et donem les claus perquè descobreixis aquesta nova forma de viatjar. No tinguis por ni objeccions a viatjar en solitari, ja que els beneficis seran molts i sempre pots conèixer a persones noves i llocs que ni tan sols havies imaginat que existeixen.

Viatjar sol és una experiència molt reconfortant

Malgrat això, sí que és recomanable que tinguis en compte una sèrie de coses, perquè el viatge no es converteixi en una mala experiència. Dona un cop d’ull el que explicarem a continuació:

Viatja a hotels o habitatges habitats

L’opció més recomanable per viatjar sol és sempre a un hotel, ja que t’ofereix les màximes garanties de seguretat per a tu i les teves pertinences. Si vols una opció més econòmica, llavors el millor és que t’allotgis en un hostel, on compartiràs dormitori amb més persones i podràs conèixer a gent nova. Si la teva opció implica anar a una habitació en un habitatge, sempre és més segur que ho facis a una casa que tingui altres hostes en comptes d’estar tu sol en la propietat.

Planifica el viatge

El millor és que abans de prendre el vol busquis informació del teu destí perquè així puguis anar planificant el teu viatge. El fet d’anar sol et permetrà anar on vulguis sempre que vulguis, sense tenir obligació de comentar-ho amb altra persona o demanar la seva aprovació. Perquè puguis aprofitar el temps al màxim et recomanem que facis rutes personalitzades per visitar llocs propers entre si en el mateix dia. A més, també pots optar per excursions o activitats que organitzi el mateix hotel o alguna empresa d’aventures de la zona en la qual t’allotgis.

Mitjans de transport

Una vegada en el teu destí voldràs anar a diferents llocs, molt separats entre si, per la qual cosa hauràs de prendre algun mitjà de locomoció. Busca les opcions de transport públic que existeixen i assegura’t dels horaris i els seus preus. Si desitges una alternativa ‘més lliure’ sempre pots recórrer a les empreses o aplicacions de transport compartit, amb aquesta última opció a part de conèixer a persones noves t’estalviaràs una mica de diners.

TAJIBO TRAVEL

  Plaza d'Espanya, 22 – Local 2,
Sabadell, 08206, (Barcelona)

  93 723 27 21

Blog

Vols

Som especialistes en vols a Sud-amèrica i la resta de destins internacionals i nacionals.

  • Deixa a les nostres mans tot i et buscarem la tarifa més atractiva.
  • Viatja a qualsevol part del món.